Συμβατική Πυρανίχνευση

  • Filter
  • Search
FP200
Manufacturer: Univel SA

Ο πίνακας πυρανίχνευσης FP200 αποτελεί την ιδανική επιλογή για την προστασία μικρότερων εγκαταστάσεων.
Παρέχει 2 ανεξάρτητες ζώνες πυρανίχνευσης σε κάθε μια από τις οποίες μπορούν να συνδεθούν έως και 20 ανιχνευτές ...

Fx251/d – D8080n
Manufacturer: Univel SA

Συσκευή οπτικής ένδειξης ενεργοποίησης ανιχνευτών πυρανίχνευσης, με λυχνία LED χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής φωτεινής απόδοσης. Χρωματική απόχρωση κόκκινη και τάση λειτουργίας μεταξύ 3 – 24Vdc.

Flashni
Manufacturer: Univel SA

Φαροσειρήνα με τάση λειτουργίας 24V DC για σύνδεση σε συμβατικό πίνακα πυρανίχνευσης. Διαθέτει λυχνία xenon για υψηλή φωτεινή απόδοση ενώ η ακουστική απόδοση αγγίζει τα 90 dB με κατανάλωση στα 68 mA.

Συμβατικοί Ανιχνευτές
Manufacturer: Univel SA
Η σειρά συμβατικών πυρανιχνευτών προσφέρει ευελιξία και αξιοπιστία στον τομέα της ανίχνευσης. Διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: ανιχνευτές καπνού και θερμοκρασίας. Οι ανιχνευτές χωρίζονται σε ανιχνευτές ιονισμού και φωτοηλεκτρικούς ανιχνευτές.
MPD201
Manufacturer: Univel SA
Κυτίο τοποθέτησης ανιχνευτή καπνού σε αεραγωγό. Η ανίχνευση καπνού επιτυγχάνεται με τη συνεχή ροή αέρα μέσα από το κυτίο.
CXL3000
Manufacturer: Univel SA

Οι διακόπτες αναγγελίας φωτιάς CXL έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ54-11. Συνοδεύονται από μία πλήρη σειρά αξεσουάρ που εξασφαλίζουν συμβατότητα με τις περισσότερες εφαρμογές συμβατικής αλλά και διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης.

FP2000
Manufacturer: Univel SA

Με ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευκολία εγκατάστασης ο πίνακας FP2000 προσφέρει μια αξιόπιστη λύση για εγκαταστάσεις βιομηχανικού τύπου χάρη στη στιβαρή μεταλλική κατασκευή του.

FS24
Manufacturer: Univel SA

Φαροσειρήνα με τάση λειτουργίας 24V DC για σύνδεση σε συμβατικό πίνακα πυρανίχνευσης, με ακουστική απόδοση 98 dB.
 
Συνοδεύεται από δήλωση συμμόρφωσης με το πρότυπο ΕΝ54.

Ανιχνευτές Δέσμης
Manufacturer: Univel SA
Ανιχνευτής καπνού υπέρυθρης δέσμης με εμβέλεια 50μ. ή 100μ. και πλάτος δέσμης 15μ. για σύνδεση σε συμβατικό πίνακα πυρανίχνευσης.
CSA1492
Manufacturer: Univel SA
Κυτίο φύλαξης κλειδιών ασφαλείας. Τα κλειδιά προστατεύονται από υαλόθραυστο διακόπτη τον οποίο και πρέπει να «σπάσουμε», με το αναρτημένο στο κιτίο σφυράκι, για να πάρουμε το κλειδί ασφαλείας.
FP400
Manufacturer: Univel SA

Συνδυάζοντας ευελιξία και αξιοπιστία ο πίνακας πυρανίχνευσης FP400 ενσωματώνει 3 ανεξάρτητα προγράμματα λειτουργίας.

Roshni
Manufacturer: Univel SA

Σειρήνα με τάση λειτουργίας 9-28V DC για σύνδεση σε συμβατικό πίνακα πυρανίχνευσης. Η ακουστική απόδοση αγγίζει τα 102 dB. Δυνατότητα επιλογής ηχητικού τόνου ανάλογα με τη σύνδεση.

CXM

CXM

Manufacturer: Univel SA

Μπουτόν χειροκίνητης αναγγελίας φωτιάς με επαναφερόμενο πλαστικό κάλυμμα. εφαρμογή πληθώρας αυτοματισμών. Συνοδεύεται από πιστοποίηση συμφωνίας με το πρότυπο ΕΝ54.

FP9500
Manufacturer: Univel SA
Σχεδιασμένος ώστε να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις ασφαλείας κτιρίων μεγαλύτερων διαστάσεων, ο FP9500 περιλαμβάνει 2 ζώνες ανίχνευσης με δυνατότητα επέκτασης τους μέχρι και τις 52.
Solista LED
Manufacturer: Univel SA

Πρακτικός και εύκολος στην εγκατάσταση φάρος, συμβατός με κάθε πίνακα συμβατικής πυρανίχνευσης. Ενσωματώνει λυχνία LED εξασφαλίζοντας τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση προσφέροντας παράλληλα οπτική ένδειξη ανίχνευσης φωτιάς, σε υψηλή απόδοση φωτεινότητας.

Solex 10
Manufacturer: Univel SA

Φάρος με τάση λειτουργίας 10-60V DC για σύνδεση σε συμβατικό πίνακα πυρανίχνευσης. Διαθέτει λυχνία xenon για υψηλή φωτεινή απόδοση.

MBM246
Manufacturer: Univel SA

Κουδούνι με τάση λειτουργίας 10-30V DC με ακουστική απόδοση 95dB για Συνοδεύεται από δήλωση συμμόρφωσης με το πρότυπο ΕΝ54.

Symphony Voice
Manufacturer: Univel SA

Πρακτική συσκευή αναγγελίας συναγερμού φωτιάς, ιδανική για όλες τις εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης.
 
Διαφοροποιείται από τις συνηθισμένες φαροσειρήνες αφού ενσωματώνει επιπλέον δυνατότητα αναπαραγωγής συγκεκριμένων φωνητικών μηνυμάτων σε περίπτωση ανίχνευσης φωτιάς, δίνοντας με τον τρόπο αυτό σαφείς και καθορισμένες πληροφορίες και εντολές.

Νέο Προϊόν

inoxΦαρμακειο ΙΝΟΧ 430 satine διαστασεων 48*25*18cm συνοδευμενο απο ενα Πυροσβεστηρα Ξ.Κονεως 1kg με κατασβεστικη ικανοτητα 8Α 55Β C

Επικοινωνία

logocharacterΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΜΕΣΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΗΛ.: 210 3475274-5
ΦΑΞ: 210 3475740
E-mail:info@pyrotechniki.gr
online-order

partner H Πυροτεχνική
είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος
Ελλάδας της Minimax

inivel-proionta Εδώ θα βρείτε
προϊόντα 
Univel
syllogos
Μέλος
του Συλλόγου "Η ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"