Συμβατικοί Ανιχνευτές
Συμβατικοί Ανιχνευτές

Συμβατικοί Ανιχνευτές

Manufacturer: Univel SA

Η σειρά συμβατικών πυρανιχνευτών προσφέρει ευελιξία και αξιοπιστία στον τομέα της ανίχνευσης. Διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: ανιχνευτές καπνού και θερμοκρασίας. Οι ανιχνευτές χωρίζονται σε ανιχνευτές ιονισμού και φωτοηλεκτρικούς ανιχνευτές. Για εγκαταστάσεις όπου είναι απαραίτητη η ταχύτατη απόκριση του ανιχνευτή ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η καθαρότητα του χώρου χρησιμοποιούμε ανιχνευτές ιονισμού.
Στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις χρησιμοποιούμε φωτοηλεκτρικούς ανιχνευτές που παρουσιάζουν μεγαλύτερη ανοχή σε ψευδοσυναγερμούς.
 
Όπου η ύπαρξη καπνού θεωρείτε δεδομένη, επιλέγουμε ανιχνευτές θερμοκρασίας και συγκεκριμένα: θερμοδιαφορικούς για την ανίχνευση μεταβολής, ως προς το χρόνο, της θερμοκρασίας ή σταθερής θερμοκρασίας για την ανίχνευση αύξησης της θερμοκρασίας στους 90 oC ή 77 oC.
 
Για απόλυτη αξιοπιστία ο οπτοθερμικός ανιχνευτής με διπλό αισθητήριο φωτοηλεκτρικό καπνού και θερμοδιαφορικό ενεργοποιείται από καπνό ή αύξηση θερμοκρασίας.

Χαρακτηριστικά:

  • Χαμηλό προφίλ
  • Οπτική ένδειξη LED, 360
  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Κοινή βάση τοποθέτησης
  • Χαμηλή κατανάλωση
  • Πιστοποιημένα κατά EN54
AddThis Social Bookmark Button

Νέο Προϊόν

inoxΦαρμακειο ΙΝΟΧ 430 satine διαστασεων 48*25*18cm συνοδευμενο απο ενα Πυροσβεστηρα Ξ.Κονεως 1kg με κατασβεστικη ικανοτητα 8Α 55Β C

Επικοινωνία

logocharacterΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΜΕΣΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΗΛ.: 210 3475274-5
ΦΑΞ: 210 3475740
E-mail:info@pyrotechniki.gr
online-order

partner H Πυροτεχνική
είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος
Ελλάδας της Minimax

inivel-proionta Εδώ θα βρείτε
προϊόντα 
Univel
syllogos
Μέλος
του Συλλόγου "Η ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"