Εταιρικό Προφίλ


Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία ΠΥΡΟΤΕΧΝΙΚΗ βρίσκεται στον χώρο της πυρόσβεσης από το 1980, είναι αρμόδια εταιρεία και διαθέτει αρμόδια άτομα ως ορίζει η Κ.Υ.Α. 618/43/05.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 και είναι Αναγνωρισμένο Κέντρο Χαμηλής και Υψηλής Πίεσης Φιαλών εκ’χαλυβος ,εξ’αλουμινιου και μετά ραφής και εκτός ADR αλλά και κατά ADR.

Έχουμε παραμείνει στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας και συνεχώς προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε και να παρέχουμε καινοτομες λύσεις και υπηρεσίες που ικανοποιούν και ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας. Βελτιώνοντας τα προϊόντα έχουμε καταφέρει να γίνουμε αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι Ελλάδος του Γερμανικού Οίκου Κατασκευης Πυροσβεστικών Μέσων MINIMAX Mobile Gmbh.

Σήμερα η Πυροτεχνική έχει ιδιόκτητους χώρους 300m2 επι της ΠΕΙΡΑΙΩΣ 175 και 250 m2 επί της Δαιδαλίδων 61 Αθήνα ενώ διαθέτει καταρτισμένο Τεχνικό Γραφείο Μελετών Πυρασφάλειας αποτελούμενο από Μηχανολόγο Μηχανικό (κος Τρωγαδης Βλάσης ) και συνεργάτες Πολιτικούς Μηχανικούς επί της Δεληγιωργη 1-3 έναντι Π. Υπηρεσίας Αθήνας .

Η εταιρεία μας αριθμεί πάνω από πέντε (5) Χιλιάδες πελάτες οι οποίοι οι περισσότεροι κατέχουν βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και κρατικές. Οι δυνάμεις μας βασίζονται στο πολύ καλά καταρτισμένο και πεπειραμένο εργατικό δυναμικό μας και στα σύγχρονα μηχανήματα μας.

Οι δραστηριότητες της Εταιρείας μας είναι: